Blog Inspirasi Digital

Blog Inspirasi Digital

Tutorial Mikrotik, Hotspot, Blog, SEO, WEB 2.0, HTML, CSS, Javascript dan Inspirasi Digital

Penghitung jumlah kata (Word Count) buat maen Paid Review

Yang suka maen Paid Review pasti pernah mengalami status penolakan (reject) pada artikel hanya karena masalah sepele, salah satunya cuman masalah dalam mengkalkulasikan minimal jumlah kata (Word Count). Kadang masalah minimnya jumlah kata/huruf ini bisa jadi serius juga lho..kan rugi udah capek2 nulis tapi ujung2nya cuman direject hehehe. Masalah lain yang mungkin terjadi biasanya kesalahpahaman antara kita (pengguna jasa) dengan penyedia jasa Content Writer yang memang menghitung pembayaran berdasarkan jumlah kata/huruf. Nah agar tidak terjadi lagi kesalahpahaman, saya coba menyediakan tool sederhana yang mungkin berguna untuk mengkalkulasikan banyaknya jumlah kata dalam tulisan.



Silahkan masukan tulisan yang ingin dikalkulasikan:

  Kata



Catatan: perlu diketahui cara kerja tool diatas menghitung berdasarkan jumlah spasi, jadi tetap perhatikan untuk letak spasinya ya, hindari terjadi double spasi.


Yah..walapun sederhana tapi cukup membantu khan, jangan lupa di Bookmark ya siapa tau setiap saat berguna :)

179 komentar:

  1. akhirnya aq lah yg prtamax....:(( jd terharu

    BalasHapus
  2. huhuhuhu, aku jarang nerima job review........:(

    BalasHapus
  3. wah si om punya tools baru ;))

    BalasHapus
  4. wuiiihh...gile seumur hidup baru kali ini bisa komen dapet nomor 5 besar di o-om.com

    oom, nanti kalo jumlah follower kamu dah sampai 2010 , di rayain ya. pas sama tahun ...:D

    BalasHapus
  5. informasi yang mantap om... tapi sayang aku blm pernah dikasih job, emang gk ndaftar si... hehehe...

    BalasHapus
  6. Anonim2/6/09

    Sippp, layak dicoba neh!

    BalasHapus
  7. nambah sekai lagi, mumpung masih 10 besar, aku dah lupa cara maen PTR oom, thnaks

    BalasHapus
  8. mangtaps gan tools'e.... ;)

    BalasHapus
  9. Keren mas,,, bisa sering-sering dipakai ni,, :D

    BalasHapus
  10. wah....mangstab ini om...yang suka maen review tambah gampang dengan tools ini

    BalasHapus
  11. Wakaka.. cocok om untuk yang suka...

    BalasHapus
  12. sip om. saya biasa pake Windows Live Writer, tinggal aktifin aja fasilitas word count nya biar keliatan. moga makin sukses om

    BalasHapus
  13. wah keren nih bener2 bermanfaat toll nya.makasih om..

    BalasHapus
  14. Teman2 Blogger yang baeik hati

    Insya Alloh besok mulai tanggal 8 Juni sampai selesai akan diadakan perlombaan Olimpiade Sains Tingkat Provinsi se-Indonesia. Perlombaan paling bergengsi tingkat SMA itu diadakan oleh DIKMENUM. Ada delapan mapel yang akan dilombakan. Matematika, Fisika, Kimia, Biologi, Komputer, Astronomi, Ekonomi, dan Kebumian. Kebetulan ane dipercaya sekolah ane, SMA Negeri 1 Pati Jawa Tengah menjadi salah satu wakilnya di Olimpiade Astronomi.

    Oleh karena itu,

    Ane mohon do'anya

    dari sobat2 Blogger smua!! Semoga ane dan teman2 bisa lolos ke tingkat Nasional. Amin 1000X..

    Syukran Katsiron, Barakallahu fiikum

    BalasHapus
  15. thank infonya om...walaupun saya belum maen paid review tapi saya mau coba deh toolnya

    BalasHapus
  16. Salam tuan tanah blog ini
    salam perkenalan daripada Malaysia
    say sudah pun meletakkan link blog saudara di blog saya
    harap dapat link exchange
    tq, nice blog

    BalasHapus
  17. Tools yang sangat kreatif...
    Mungkin ga jau beda dengan kang rohman, saya juga pake fasilitas count di Ms. Word..

    Btw, thanks for share nice tools..

    BalasHapus
  18. @kang rohman dan mymoen: siapa tau kali aja lagi diwarnet gak bawa MS Word sama WLW hehehe

    BalasHapus
  19. asyik juga tool ini, lebih efisien daripada cara manual.

    BalasHapus
  20. Sudah nggak pernah ngitung "wordcount" oom .. kerjaan sepi lha wong di KO jadi nol semua ...
    Kalau pake WP sudah ada wordcountnya kayaknya ...

    BalasHapus
  21. Wah om keren... Gimana cara buatnya nih om???

    BalasHapus
  22. wah bisa sering mampir kesini om gitu ada repiu hehehe

    BalasHapus
  23. Muantabs Om... oia, aku ada script java tuk Word counter .. boleh ku share disini

    BalasHapus
  24. gak ikutan paid repiew..

    hehehehe...

    BalasHapus
  25. Dengan WordPress counter words ini sudah BUILT IN ;)

    BalasHapus
  26. oom kreatif banget euy, minta scriptnya dong? :D

    BalasHapus
  27. Simple but powerfull, khusus yang gak pake MS word dan WLW. :D

    BalasHapus
  28. masih awan ne soal paid review..

    BalasHapus
  29. Kalau aku biasa pake MS Word. Gak usah online om..CMIIW
    udah ada yang komentar kayak gini belum ya?

    BalasHapus
  30. Kalau aku biasa pake MS Word. Gak usah online om..CMIIW
    udah ada yang komentar kayak gini belum ya?

    BalasHapus
  31. langsung bookmark.. :))

    BalasHapus
  32. kalo pake MS word dan sejenisnya tentu saja bisa, tapi ini khan hanya sebagai artenatif aja :)

    BalasHapus
  33. thank's mas..
    dibookmark dulu..^^

    BalasHapus
  34. Thx Om aku jadiin tool bookmark y om biar sewaktu2 bisa ke pake :D

    BalasHapus
  35. kl di wp versi terbaru udah ada word countnya langsung di form postingnya om, jadi lebih memudahkan. cuman kl di blogspot belum ada, jd pake tool deh. sekarang toolnya nambah lagi satu :)

    BalasHapus
  36. ya neh
    sangat membantu Om
    :)

    BalasHapus
  37. waaaah kalo saya sih bisasanya nulis di ms worddulu oom... jadi bisa dihitung dulu.... hiohihihih

    BalasHapus
  38. wow informasi yang menarik nih, aku lanjut untuk mencobanya kang

    BalasHapus
  39. bukan yang pertama dan bukan yang terakhir. tapi aku senang dengan tulisan o-om yang kali ini.

    BalasHapus
  40. aku gak main paid review. tapi aku minjam tool nya buat hitung postingan terbaru ku deh hehehe
    ternyata ada 402 kata hehehe

    BalasHapus
  41. Mantab nigh Om, saya mau coba di program bisnis PTR saya.....
    thanks

    BalasHapus
  42. tulsnya manteb OM!! sbelum posting ripiu kudu mampir ngecek disini :)

    BalasHapus
  43. Mantab om, harus dibookmark neh

    BalasHapus
  44. Sip Om ini aplikasi alternatif yang sangat besar fungsinya
    Oke aku bookmarks ya om
    Dan makasih

    BalasHapus
  45. barusan saja ikutan paid review..dan tool ini sangat membantu.

    BalasHapus
  46. Bookmark dulu... ^_^)

    BalasHapus
  47. Sip banget, Om! Simple but so helpful.
    Buat para pemain paid review wajib bookmark nih.
    Trims banget ya, Om...

    BalasHapus
  48. wah ini berguna banget oom makasih, jadi sebelum review nya di publish, mampir kesini dulu buat dihitung :D...

    BalasHapus
  49. oke juga nih, tapi belum pernah main di PR

    BalasHapus
  50. Om, kapan nich link mr.mung masuk Friends Blog di o-om.com (hihihi...)

    BalasHapus
  51. O-Om.. makin keren aja... bagaimana caranya bisa ikut di paid review??? kasih info dunk...

    BalasHapus
  52. wah manteff ohm . . . tapi sayang gue dh gak pernah dpt job coz PR blog aku dah digebux jadi N/A . .

    ada solusi gak nih ohm?? agar PR bisa naik lagi ?alias gak N/A

    BalasHapus
  53. its nice info buat main PAid Review..

    Thanks ya Om...

    Mohon Dukungannya untuk AaGen Blog pada Kontes BUBU AWARDS V.06....

    Go Ahead for Blogger INdonesia

    BalasHapus
  54. Wooow thanks kang, buat master2 seperti kang rohman wajar aja dia tau menggunakan cara lain. Tapi buat kami pemula tool o-om ini sangat membantu. Thanks O-o_m..

    BalasHapus
  55. wah.. keren banget tools nya bro. saya bookmark deh.

    BalasHapus
  56. mending pake ms word ajah om..

    but thanks for the nice info

    NS:
    Blogwalking por Unity

    >_<

    BalasHapus
  57. uheuheuehuhueh.. ini aku cari-cari.. ada disini rupanya..
    thanks omz..

    BalasHapus
  58. o-om mau nanya nih
    -
    gmn cara pasang tab view n cara masukin gambar ke tab view tsb ya o-om.
    -
    pleas

    BalasHapus
  59. oom memang bisa ajah...

    BalasHapus
  60. sangat membantu untuk para paid reviewer

    BalasHapus
  61. saya juga sudah mencoba yang di WLW itu, persis kang rohman...thanks om

    BalasHapus
  62. wah si om ada mainan baru nehhh :D:D:D

    BalasHapus
  63. napa sy ketinggalan terus nih? "post review" sama dengan "paid review" kah??- blog type personal (bkn tutorial) bisa maen Paid Review jg om?

    BalasHapus
  64. bagus banget informasinya

    BalasHapus
  65. Tips yang sangat bermamfaat Kang .. makasih

    keep share .. n sukses slalu kang .. salam
    oh yaa... lupa thx yaa .. atas kunjungan nya ..

    BalasHapus
  66. Tipsnya keren dan sangat membantu.

    BalasHapus
  67. buat main seo juga bisa kan om??

    BalasHapus
  68. wahhh lom ikutan paid review. dah daftar sihh tp abis ditolak mulu karena PR lom mencukupi syarat katanya. nice post bro

    BalasHapus
  69. KOQ Bisa yah.. Maksimum Berapa kata ?

    BalasHapus
  70. o.om terima kasih kiriman e-booknya, saya ingin sekali mencoba lebih dalam mengenai tapi katanya harus nunggu satu bulan dulu...

    BalasHapus
  71. Sangat membantu.. Tapi aku biasanya cukup dari Menu Tools > Preferences kalok di gEdit. :) Kayak penghitung stat gituh di Mikocok Opis Word :)

    BalasHapus
  72. Wah terima kasih sekali Om..
    Sangat helepful sekali daripada ngitung perbaris berapa kata, trus dikalikan jumlah barisnya :D wekekeke

    BalasHapus
  73. andre7/6/09

    http://www.andre-adityawarman-kusuma.co.cc/
    :))

    BalasHapus
  74. lha ini om yg mmg aq butuhin hihhihi...
    makasih ya om..:D

    BalasHapus
  75. Komentar pertama di blog nya o-om...salam kenal yah om...infonya sangat membantu bagi blogger pemula seperti aku...

    BalasHapus
  76. langsung di bookmark om siapa tau nanti dapet JOB dan tool ini bisa di coba TQ

    BalasHapus
  77. tapi pake mcrsft word aja udah bisa hitung kan?

    BalasHapus
  78. Benar-benar programmer handal nih o-om

    BalasHapus
  79. kesederhanaan yang efektif.

    BalasHapus
  80. wah, sangat membantu banget nih om, buat saya yang baru belajar paid review..

    BalasHapus
  81. Wew..
    Berguna banget ko..
    Thx ya..
    Met knal ya ko.. ;)

    BalasHapus
  82. Wah om, menarik tuh tool-nya. Anyway, karena dah nyinggung soal paid to review, kenapa gak sekalian oom bahas soal paid to review om, sekalian biar awam dan tertarik ikutan paid review seperti saya dapet pencerahan. Thx.

    BalasHapus
  83. mau tanya o-om, kalo paid review itu kode html di hitung dalam perhitungan banyaknya kata gak?? kan ada tuch yang kudu masukin linkback gitu, mohon pencerahannya

    BalasHapus
  84. mas-mas

    usul saya ya, itu baiknya dijadiin widget ajah,

    ntar biar tersebat gtu...

    hhe...

    ##############

    BalasHapus
  85. Want to enlarge your penis today? We gives you best natural herbal ingredients penis enhancement products that gain 1-2 inches size in your penis girth and length at no side effects at www.Naturalherbalz.com

    BalasHapus
  86. Bagus neh toolnya. Mudah2an bisa terus bekerja

    BalasHapus
  87. mantap Oom artikelnya

    BalasHapus
  88. vigrx plus natural penis enlargement & male libido enhancement the better sex supplement for male erectile dysfunction at www.vig-rxplus.com

    BalasHapus
  89. American Extender was designed as a very complex concept meant to boost male confidence by increasing the penis size, and improving sexual performance at www.AmericanExtender.com

    BalasHapus
  90. Natural Herbalz Offers wide range FDA and WHO approved products for male enhancement, penis enhancement, male enlargement, penis enlargement, premature ejaculation, erection and impotence treatment at www.naturalherbalz.com

    BalasHapus
  91. kayaknya menurut aku spasi kagak pengaruh om

    BalasHapus
  92. kayaknya menurut aku spasi kagak pengaruh om.

    BalasHapus
  93. Natural penis enlargement ways to enlarge your penis size in length and penis girth by using natural herbal penis enlargement products that naturally increase penis in few weeks by www.penisenlargementway.com

    BalasHapus
  94. Well i mostly see this kind of things in all blogs that peoples are always commenting about different matters and topics instead of the topic they are on to, so this kind of things really makes me upset, because i always expecting to spread conversation at this kind of blogs and forum for improves my knowledge base. www.Gordoniihoodia.net

    BalasHapus
  95. Penis Enlargement Warning! - Truth On Male Enhancement Products. Discover the truth on male enhancement pills and penis enlargement supplements. Find out how to enlarge your penis fast. www.penis4enlargement.com

    BalasHapus
  96. Well i mostly see this kind of things in all blogs that peoples are always commenting about different matters and topics instead of the topic they are on to, so this kind of things really makes me upset, because i always expecting to spread conversation at this kind of blogs and forum for improves my knowledge base. www.Gordoniihoodia.net

    BalasHapus
  97. _____ \\\!!!///____
    ______( ô ô )_____
    ___ooO-(_)-Ooo_____
    www.pills4enlargement.com

    BalasHapus
  98. Provillus - Rated NO.1 Hair Loss Treatment on the Market! For more information visit Provillus Official Site Click Here Money Back Guarantee! www.Managehairloss.com

    BalasHapus
  99. Generic Viagra. Buying viagra online no prescription. WorldWide Shipping. Special prices for all products. Special Saving. www.viagra-viagra.com

    BalasHapus
  100. Male Extra Review – The Complete Penis Enlargement and Male Enhancement System There are a lot of male enhancement systems on the market. www.Naturalherbalz.com

    BalasHapus
  101. om ada yang bisa di download ga software'a cos repot juga klo harus online terus?:-t

    BalasHapus
  102. Penis enlargement pills stimulate blood flow to the penis. This increased blood flow forces the corpora cavernosa (blood resovoirs) to expand. Over time, this leads to a longer, thicker penis. www.Naturalherbalz.com

    BalasHapus
  103. Oke banget mas aplikasi nya berguna sekali

    BalasHapus
  104. Naturalherbalz health care products review blog offers best natural herbal products for general health, skin care, weight loss, penis enlargement, breast enhancement and alternative medicines at www.Naturalherbalz.com/blog

    BalasHapus
  105. Nice, Just exquisite! I think the comments to the post are as interesting as the post itself. http://www.male-sexual-styles.com

    BalasHapus
  106. Nice, Thanks you. What are Huffington Post Op-Ed on the Law Professor Letter Supporting the Consumer Financial Protection Agency?

    BalasHapus
  107. Word Count keren nih bener2 bermanfaat toll nya. makasih om.

    BalasHapus
  108. Paid Review, bermanfaat ga sih, aku belum tahu , terima kasih om.

    BalasHapus
  109. (Word Count)apan sih , nyong ora ngerti....hehehehe

    BalasHapus
  110. Use Revitol to achieve firmer, tighter, younger and more beautiful looking skin. Revitol is at the cutting edge of safe and natural skin care products. www.Revitolskincarez.com

    BalasHapus
  111. Penis Enlargement - Discover the truth on male enhancement pills and penis enlargement supplements. Find out how to enlarge your penis fast. www.penis4enlargement.com

    BalasHapus
  112. Natural Herbal remedies, natural herbal products and natural herbal supplements for weight loss, skin care, general health for men & women. http://herbalremediesreviews.co.cc

    BalasHapus
  113. Vigrx plus is the safest, effective and most completely method for increasing your penis size no side effects and risk free. enlarge your penis today with vigrx plus at www.vig-rxplus.com

    BalasHapus
  114. A UK Generic Acomplia online Store for Buy Cheap Acomplia Online! Acomplia Review - A Miracle Weight loss pill for anti obesity! http://www.genericacomplia.co.uk

    BalasHapus
  115. What works for penis enlargement? Discover the truth in expert reviews of enlargement devices, pills, patches and exercises. http://www.penisenlargementmedicines.com

    BalasHapus
  116. http://www.bestpenisproducts.com is an all-natural penis enlargement, safe, and guaranteed alternative to painful and dangerous Penis enlargement methods such as surgery, straps, or rings.
    penis enlargement pills will immediately boost your performance, improve your orgasms, and increase the size of your penis within just a few weeks!

    VISIT OUR BEST PENIS ENLARGEMENT PILLS PRODUCTS:

    VIGRX PLUS PILLS
    VIMAX PILLS
    PROSOLUTION PILLS
    http://www.bestpenisproducts.com/penis-pills-comparison.html

    BalasHapus
  117. Watch Movies, Online Movies, Online Free Movies,And More Full Movies 100% Updated and totally Free. Visit At: http://onlinemovieez.info/

    BalasHapus
  118. Zetaclear is shortly a perfect and accurate antifungal formula which directly leads to the stoppage of the growth of the specific fungi embedded in the deeper areas of the nails. Order your free zetaClear bottle today at www.zetaclearfungustreatment.com

    BalasHapus
  119. Among all solutions, natural herbal male enhancement pills, such as MaleExtra and its ingredients have been known to be quiet effective in treating erectile dysfunction since centuries now. For more details visit http://www.101-male-enhancement.com/MaleExtra.htm

    BalasHapus
  120. Penis Enlargement: Pills, Extenders (Enlargers) & Natural Exercises - We offer Penis enlargement, Bigger Penis Enhancement pills and techniques to you at remarkable prices. buy penis enlargement products at www.Naturalherbalz.com

    BalasHapus
  121. ZetaClear is all natural herbal toenail fungus relief solution, that naturally clear your yellow nail fungal. Order your free zetaClear bottle today at www.zetaclearfungustreatment.com

    BalasHapus
  122. thanks for sharing! nice blog friend. i like it!

    BalasHapus
  123. VigRX Plus is clinically proven and scientifically tested as the world's leading effective natural male enhancement pill product and male enhancement supplement for male virility. The VigRX Plus formula has been scientifically engineered for maximum possible results. For more details visit http://www.101-male-enhancement.com/vigrx-plus.htm

    BalasHapus
  124. Komentar ini telah dihapus oleh pengarang.

    BalasHapus
  125. Penis enlargement products like vigrx, maleextra, sizepro, prosolution, enzyte, virility ex, natural gain plus, sizegenetics, proextender & more at http://www.vigrxpillz.com

    BalasHapus
  126. Penis enlargement products for penis enlargement, male enhancement, erectile dysfunction and premature ejaculation that gives your perfect sexual health at http://Natureherbals.info/

    BalasHapus
  127. Mas gimana caranya agar software penghitung kata itu bisa tampil di blog kita?

    BalasHapus
  128. Mantap...mantap...ini yang saya cari....thanks yaa...udah mau sharing

    BalasHapus
  129. Are you Not Satisfied with your Penis Size? Now Nature Herbals Provide Natural Penis Enlargement Pills,Patches,Oils And Devices at Remarkable Rate. Check it Out - Order Now + Get Free Shipping World Wide At www.Natureherbals.info

    BalasHapus
  130. Are you Not Satisfied with your Penis Size? Now Nature Herbals Provide Natural Penis Enlargement Pills,Patches,Oils And Devices at Remarkable Rate. Check it Out - Order Now + Get Free Shipping World Wide At www.Natureherbals.info

    BalasHapus
  131. Are you Not Satisfied with your Penis Size? Now Nature Herbals Provide Natural Penis Enlargement Pills,Patches,Oils And Devices at Remarkable Rate. Check it Out - Order Now + Get Free Shipping World Wide At www.Natureherbals.info

    BalasHapus
  132. Hey guys, just wondering what are the safest, best way to enlarge a penis? (Pills, machines, surgery) also permanent
    Doesn’t matter how long it takes.
    http://www.originalpenisenlargement.com and http://pills4enlargement.com says it’s good

    BalasHapus
  133. We just wanted to share information about best penis enlargement that are busy talking about people who want a bigger penis size, stronger and able to increase stamina.
    http://www.sizepenisenlargement.com
    Penis Enlargement Pills
    Top Penis Enlargement Pills
    Method Penis Enlargement Pills

    BalasHapus
  134. zxczxcqweqwr With vimax pills, your sexual life will improve; you will substantially increase your sexual desire and stamina, because of increased blood flow your erections will grow harder, you will have bigger and harder erections; with their formula. penis enlargement pills zxczxvxcqwe

    BalasHapus
  135. MaleExtra Is One of the Most Powerfull & Proven Formula Approved By FDA Which is totally Created for Enlarge & Enhance your Penis Size up to 3 inches in length & Penis Enlargement Pills,Patches,Oils & Devices are available at www.Natureherbals.info

    BalasHapus
  136. Penis Enlargement - Best penis enlargement exercises techniques and herbal supplements pills provides how to increase your penis size naturally by http://www.penisnenlargement.com

    BalasHapus
  137. tks toolnya, sangat membantu

    BalasHapus
  138. Enlarge your penis size upto 3 inches by girth & length. We offer market best brands for enlarge your penis size as well as boost your sexual life by using pills, patches, devices & much more. Increase your confidence level by enlarging your weak or small penis try out today at http://www.enlarge-ur-penis.com

    BalasHapus
  139. Weight Loss & Muscles Builder Inc Offer best weight loss products. Start Losing weight upto ( 1-5 lbs in week ) & We also offer best muscles builder product like XtremeNo which give you strong muscles or six packs as you want forever. Start Losing weight & look slim. If you aren’t satisfied with results your money will back without asking any question try out No Risk - http://www.best-weight-supplements.com/

    BalasHapus
  140. We offer market best skin prevention , anti aging , acne treatment with simple steps. You will get 100% results as you expect for. What are you waiting for try out best skin care products & feel like a queen. Order Now & Get Shipping World Wide. Have a look at http://www.skin-solutionz.com

    BalasHapus
  141. Penis enlargement pills is a method for men who want a harder, larger and longer erections. Many of the best penis pills available in the market. Vigrx plus is the best male enhancement Pills designed to improve the performance of your penis. Additionally Vimax Pills is a penis enlargement pill product that works very effectively to increase penis size up to 4 inches permanently. Both penis enlargement product is proven to give best results.
    http://www.vimaxpillsfda.com
    http://www.sizepenisenlargement.com

    BalasHapus
  142. Its one of the best blog/site ever seen my life. You have been shared best knowledge which is really helpful for everyone & I must say about your management of blog/site is fabulous & fantastic. Hats off to webmaster.

    BalasHapus
  143. Hello Everyone !

    I want to thanks to admin for sharing helpful information with us. I hope for getting more helpful information from you in future & I must say that your site/blog have well designed & manage by webmaster. I waiting for your next useful tips. Thanks !

    BalasHapus
  144. First i want to thanks to webmaster for made a great site/blog for peoples.Really one of the fine site i had been ever seen before.Thanks to all for your kind.

    Natural Herbals Store

    BalasHapus
  145. Trus cara pasangnya gimana kang ?
    Kok ga ada scripnya

    BalasHapus
  146. Trus cara pasangnya gimana kang ?
    Kok ga ada scripnya

    BalasHapus
  147. Anonim8/3/11

    thanks for the share .

    Natural Herbals Store.

    BalasHapus
  148. Anonim20/3/11

    Aplikasi nya sangat membantu....

    BalasHapus
  149. mantap om...
    bisa digunakan ne...

    BalasHapus
  150. Sukses always dah buat agan yang atu ne.....:)

    BalasHapus
  151. Thank you for reviewing. I really like your blog is very nice blog, very much as it has very interesting articles from various topics such as health and tips and tricks that are very benefits.
    http://www.buybuyvimaxpills.com

    BalasHapus
  152. Thanks bro...
    Udah aq bookmark domain ini, cz aq sangat butuh untuk menghitung banyaknya artikel

    BalasHapus
  153. Udah aq bookmark... coz nyari dimane mane suseh amit....... thanks abang udah sharing....

    BalasHapus
  154. bang.... boleh minta php nya ndak? ato anna mau beli,, coz butuh banget

    BalasHapus
  155. Terima kasih oom , sangat membantu sekali buat pekerjaan saya sebagai penulis blog pribadi.....

    BalasHapus
  156. Very interesting website. Keep up the outstanding work and thank you..

    BalasHapus
  157. A very awesome blog post. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. I was exactly searching.. :)

    BalasHapus
  158. A great homepage with nice design and great content!

    BalasHapus
  159. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information?

    BalasHapus
  160. This really is a awesome post, I'm happy I recently found. I have been trying to find guest writers for my blog so if you ever decide that's something you are interested in please feel free to contact me. I will be back to look at out more of your articles later!

    BalasHapus
  161. This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want...HaHa). You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years. Well done!

    BalasHapus
  162. Firstly thanks a lot for such a wonderful post. I would like to know more about such topics and hope to get some more helpful information from your blog. Thanks a lot!

    BalasHapus
  163. I have been a regular visitor of this site and I love reading blogs posted here. They are truly very well written, precise and to the point. Thanks.

    BalasHapus
  164. You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something that I think I would never understand. It seems too complicated and extremely broad for me. I am looking forward for your next post.

    BalasHapus
  165. This really is an awesome post, I’m happy I recently found.I am looking forward for your next post.

    BalasHapus
  166. i read your blog occasionally and i own a related one and i was just curious should you get lots of spam feedback? If so how do you protect against it, any plugin or anything it is possible to suggest? I get so much lately its driving me mad so any support is quite much appreciated.

    BalasHapus
  167. I normally wouldn’t be able to find such great content as this on other sites. You have done a great job with each unique point made on this topic. Thank you for your hard work.

    BalasHapus
  168. This really is an awesome post, I’m happy I recently found.I am looking forward for your next post.

    BalasHapus
  169. Hi, I think your blog is very good, very poetic about tailore design, also very talented, hope you can pay attention to my blog, thank you for coming. Thanks

    BalasHapus
  170. This is the perfect blog for anyone who wants to know about this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I really would want...HaHa).

    BalasHapus
  171. Cool. Your blog looks great, and I'm glad i've found something here worth adding to my favorites.

    BalasHapus


 

Back to Top